Ralph Kroot en DMF gieten ‘You’re my light’ nog even snel in een kerstjasje!

1056

‘You’re my light’ is de titel van het eerste eigen nummer dat de Udenhoutse zanger Ralph Kroot heeft uitgebracht. Het mag bijna een wonder heten dat het grote publiek nog niet eerder heeft gehoord van deze 48-jarige vader van vier kinderen, die in dit lied werkelijk de pannen van het dak rockt.

Dit jaar heeft hij de stoute schoenen aangetrokken door een aantal nummers op te nemen in de TMS Studio van Patrick Schouten. Als klap op de vuurpijl schreven de Dutch Music Friends uit Steenbergen ‘You’re my light’ voor hem, gebaseerd op een idee van de zanger zelf.

En nu, in de laatste maand van het jaar, is de single ook nog eens uitgebracht in een kerstjasje! Namens Ralph Kroot en Dutch Music Friends, iedereen fijne feestdagen!