Joey Oerlemans – Feest maar mee

1134

Daar is hij dan, de nieuwe single van Joey Oerlemans “Feest maar mee”…

Joey Oerlemans is inmiddels een goed opkomende naam in de artiestenwereld van België. Met bijna wekelijkse optredens op dinershows, grote evenementen en café-middagen in België, is de vraag naar deze feestartiest steeds groter. Maar ook bij ons in Nederland, waar hij met Snollebollekes, Jettie Palletie, John de Bever, Stef Ekkel, Vinzzent en vele andere namen samen op evenementen heeft opgetreden, weet hij als geen ander de sfeer er altijd in te brengen!

vandaag (29 november 2019), geeft hij een groots feest ter ere van zijn nieuwste single “Feest maar mee”! Tijdens dit feest zal hij samen met Johan Veugelers en Yves Segers optreden. Ook zijn er regionale bekende artiesten die zich graag aansluiten bij het eerste grote evenement van Joey! Namen als Freek Vanrooy, GuntherF, Phil Hunter, Patrick Sempels en Wouter Survani, zullen het beste van zichzelf geven in Zaal Vinea te Aarschot.

Feest maar mee is een productie van de Steenbergse Dutch Music Friends, in samenwerking met Rood Muziekprodukties uit Steenbergen, de TMS Studio van Patrick Schouten, en Proworks Media Factory. Het orgineel is van Elton John – I’m Still Standing. (Mercury Records Limited).