De grote winnaar is Maai W

1113

De publieksfavorieten (Stukje uit BNdeStem)

Behalve het eindoordeel van de jury, nodigden wij ook al onze lezers uit om te stemmen op hun publiekslieveling. Dat gebeurde dan ook volop. 

Bij de deelnemers uit Zuidoost-Brabant werden maar liefst 766 stemmen uitgebracht. De grote winnaar daarvan is geworden: Dolle Boel met Deurdraaien. Het gaat om een nummer van Ron Jongenelen en John Soetens uit Veldhoven. 

Bij het Brabants Dagblad was de grote favoriet Superminds met het nummer Allemaol ff fluituh. Er werden in totaal 1866 stemmen uitgebracht waarvan het bedrijf, een creatieve denktank in interactieve merkbeleving uit Oisterwijk, de meeste ontving.

BN DeStem kreeg 1085 stemmen in totaal. De grote winnaar daarvan is Maai W met Heb je mij al gezien op m’n grasmaaimesjien! Maai W, oftewel Peter Jongenelen uit Steenbergen, sleepte de meeste stemmen binnen.

Lees hier het hele artikel :https://www.bndestem.nl/dossier-carnaval/kapotte-kachels-wint-liedjesverkiezing-door-randstedelingen-terug-over-de-maas-te-schoppen~abbecde1/