Mathijs Pluijgers strikes again met Kleine Signorina

1644

Mathijs Pluijgers strikes again met Kleine Signorina

Wie feest zegt, zegt Mathijs Pluijgers! De geboren entertainer uit Dinteloord bouwt zelf graag een feestje en is er ook altijd voor te porren om zijn kunsten als feest-dj of feestzanger te vertonen, om de feestvreugde te verhogen. Daar begon ‘ie tien jaar geleden al mee, op z’n dertiende, en als het aan Mathijs ligt gaat ‘ie daar nog heel lang mee door!

Nadat hij in 2017 furore maakte met zijn eigen versie van De Tandem, trok Mathijs ook vorig jaar weer lekker aan de feestbel met de kolderieke carnavalsplaat Ik zeg maar Zoo, da’s korter als dierentuin. Met de remake van het onweerstaanbaar gezellige nummer Kleine Signorina (origineel van de Agena’s) heeft hij nu onmiskenbaar een liedje te pakken, waarmee hij heel het jaar door de boer op kan om zijn publiek te vermaken.

Kleine Signorina is een productie van de Steenbergse Dutch Music Friends, in samenwerking met Rood Muziekprodukties uit Steenbergen, de TMS Studio van Patrick Schouten in Biest-Houtakker, en Cross Video van Joey Cross uit Roosendaal.

Voor nadere info: www.dutchmusicfriends.nl + de Facebookpagina’s van Mathijs Pluijgers en de Dutch Music Friends

https://www.youtube.com/watch?v=bKXuIWLykAY