De Estrella’s – D’r is t’r maar eend(t)je zoals jij!

411

De nieuwe hit en videoclip!

“D’r is t’r maar eend(t)je zoals jij!” is – in alle bescheidenheid – misschien wel het meest inclusieve lied aller tijden! Afkomstig uit de creatieve koker van de Dutch Music Friends, ook uniek in hun soort, en vertolkt door het al even zeldzame duo “De Estrella’s”. Esther du la Ron, ja dat is me d’r eend(t)je en Anjella Neelen, van hetzelfde laken een pak, maken doorgaans theater op maat, maar draaien hun zwemvliezen ook niet om voor een leutig uitstapje naar het carnavalstoneel. “D’r is t’r maar eend(t)je zoals jij!” is een regelrechte oorwurm, die als je ‘m eenmaal hebt gehoord nóóit meer uit je systeem gaat. Da’s maar goed ook, want dit wil je toch tegen iedereen die je lief hebt vertellen? “D’r is t’r maar eend(t)je zoals jij!” En dát, beste mensen, maakt ons allemaal zo bijzonder.