Martin der Bruder – Wilhelmus

246

Vaderlandslievend als we zijn, hebben we bij de Dutch Music Friends ons aller volkslied na ruim 450 jaar toch maar eens even van een eigentijds geluid voorzien. Zonder afbreuk te willen doen aan het origineel en met de nationale driekleur trots in ons logo, mogen we het Wilhelmus toch vooral beschouwen als een lied dat ons allemaal verbindt. Veelal wordt het dan ook gebruikt bij feestelijke gelegenheden en, niet in de laatste plaats, wanneer er in het oranje sportieve topprestaties worden geleverd. Natuurlijk mag en moet dan ook de traditionele versie klinken, maar ter verhoging van de feestvreugde is er nu ook het Wilhelmus van onze (oranje)bitterballenkoning Martin der Bruder. Hang de vlag maar uit en, waar ter wereld je ook bent, zing uit volle borst mee!

Klik hier voor het nummer op Spotify