Bram Gladdines zingt Marina!

714

Marina, Marina, Marina… Wie in Steenbergen “Marina, Marina, Marina” zegt, noemt in één adem Bram Gladdines.

De vroegere zingende kastelein van café De Nachtegaal in de Kleine Kerkstraat en later ook nog de kantine van vv Steenbergen heeft dit pakkende lied van Rocco Granata in zijn leven ontelbare keren gezongen. En hij kan het nog steeds, zo hebben we gemerkt bij de Dutch Music Friends. Over de vraag of hij “Marina” wilde vereeuwigen met een opname in de studio van Rood Muziekprodukties, hoefde de even symphatieke als krasse ‘senior voice’ geen seconde na te denken.

Ook het maken van de clip was ronduit een feestje om te mogen doen. We hopen dat u net zo geniet van dit stukje onvervalste Steenbergse historie als wij én als Bram Gladdines zelf!

Luister op Spotify: <klik hier>