Harlod Mieger – Dolores

1157

De 52-jarige Harold Mieger is zijn leven lang al gek van muziek. Jarenlang draaide én zong hij als gangmaker op feesten en partijen, maar hij koos enkele jaren geleden uiteindelijk toch voor zijn bestaan als internationaal chauffeur. Harold is al 25 jaar getrouwd an vader van 5 kinderen. Een van zijn kinderen, zijn dochter Romy, besloot Harold op te geven voor een zang-contest van BergenopzoomNL. Daar ontmoette hij zanger Alex Krijnen, die Harold onder zijn hoede nam om hem verder te helpen in de muziek. De agenda liep snel vol met optredens en samen met producer Stefan Uijtdewilligen van Roodmuziek Producties werd nagedacht over een single. Het resultaat ligt er nu en hiermee blaast Harold Mieger nieuw leven in de Rita Hovink klassieker ‘Dolores’, die hiervoor in een dansbaar 2020 jasje gegoten is.

De productie is van onze Dutch Music Friend, Stefan Uijtdewilligen

Productie: Stefan Uijtdewilligen / Roodmuziek Producties
Videoclip: Robert Vegt / RTV Mediaproductie
Boekingen & informatie: 06 44951437
Plugging & promotie: Casper Janssen Music Promotion / 06 53396642
Label: Hit It! Music