Maai W – Heb je mij al gezien op m’n grasmaaimesjien?

1664

Met de onvervalste feestkraker Maai W – Heb je mij al gezien op m’n grasmaaimesjien trekt zingende kastelein Peter Jongenelen uit Steenbergen weer eens lekker aan de bel. Net als Feestneus, waarmee hij in 2018 zijn eerste schreden op het podium zette, is Maai W op zijn lijf geschreven.

Naast zijn eigen café en het zingen van Nederlandstalige feestmuziek, timmert Peter ook nog eens flink aan de weg als figurant in uiteenlopende tv-series, films en commercials, zoals Flikken Rotterdam, Heer en Meester, Baantjer en het vervolg op de razendpopulaire comedy De Luizenmoeder.

Een allround entertainer dus, die het gras niet gauw voor z’n voeten laat wegmaaien, maar weleens wilde weten waarom het gras bij de buurvrouw altijd groener lijkt 😉

Maai W is een productie van de Steenbergse Dutch Music Friends:

John Nijssen (tekst, melodie & pr), Stefan Uijtdewilligen / Rood Muziekprodukties (arrangementen/opnameleiding) en Ralph Vrieling / ProWorks Media Factory (audio, video, it & social media), i.s.m. TMS Studio van Patrick Schouten in Biest-Houtakker.

Voor nadere info: www.dutchmusicfriends.nl + onze Facebookpagina